ترامپ خطاب به اون: خصمانه عمل کنی همه چیز را از دست خواهی داد-راهبرد معاصر

ترامپ خطاب به اون: خصمانه عمل کنی همه چیز را از دست خواهی داد

رئیس جمهور آمریکا در توئیتی خطاب به رهبر کره شمالی ضمن ترغیب وی به پایبندی به خلع سلاح اتمی، او را تهدید کرد. ترامپ نوشت: کره شمالی در صورتی که خصمانه اقدام کند، همه چیز را از دست می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 09
کد خبر: ۳۰۲۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ تشدید شکاف در روابط واشنگتن و پیونگ یانگ، مُهر تاییدی بر ناکامی سیاست خارجی ترامپ در چهارمین سال ریاست جمهوری اش کوبید. مقامات کره، آنچنان که در طول روزهای اخیر وعده داده بودند، سرانجام مبادرت به آزمایشی بسیار مهم نموده اند.

 

کره شمالی می‌گوید در سایت سوهه «آزمایش بسیار مهمی» انجام داده که بر «جایگاه راهبردی» آن کشور تاثیر مهمی دارد. تاسیسات نام‌برده‌شده یکی از سایت‌هایی‌ست که مقام‌های آمریکایی گفته بودند پیونگ‌یانگ قول بستن آن را داده‌است.

 

خبرگزاری دولتی کره شمالی مدعی شده آزمایش جدید در سایت پرتاب ماهواره «سوُهه» با «موفقیت» انجام شده‌است. انتشار این خبر با خشم رئیس جمهور آمریکا همراه شده است. رئیس‌ جمهوری آمریکا روز یکشنبه در توییت‌هایی "کیم جونگ اون" رهبر کره شمالی را تهدید کرد؛ در صورتی که «به‌ نحوی خصمانه اقدام کند، همه چیز را از دست می‌دهد».

 

ترامپ در صفحه توییتر خود نوشت: کیم جونگ اونگ خیلی باهوش است و اگر به شیوه ای خصمانه اقدام کند، در واقع همه چیز را از دست می دهد.

 

وی در ادامه این توییت، آورد: وی (رهبر کره شمالی) با من در سنگاپور، یک توافق قدرتمند در زمینه خلع سلاح اتمی امضا کرد. او نمی خواهد روابط ویژه اش با رئیس جمهوری ایالات متحده را از دست بدهد یا در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ماه نوامبر مداخله کند.

 

ترامپ در توییت دیگری ادامه داد: کره شمالی تحت رهبری "کیم جونگ اون" از پتانیسل اقتصادی فوق العاده ای برخوردار است؛ اما باید همانطور که قول داده است، خلع سلاح اتمی شود. ناتو، چین، روسیه، ژاپن و همه دنیا در مورد این موضوع، متحد هستند.

 

کره شمالی ۷ آذر نیز یک موشک از ساحل شرقی استان هامگ یونگ شلیک کرد. این سیزدهمین آزمایش تسلیحاتی پیونگ یانگ در سال جاری میلادی بود. شلیک این موشک همزمان با پرواز سه فروند هواپیمای جاسوسی آمریکا بر فراز گیونگی و سئول انجام شد.

 

هفته گذشته نمایندگان لهستان، آلمان، انگلیس، فرانسه، بلژیک و استونی نسبت به ادامه آزمایش‌ های موشکی کره شمالی ابراز نگرانی کردند و آن را نقض قطعنامه‌های این شورا دانستند.

 

این شش عضو شورای امنیت تأکید کردند؛ کره شمالی باید تمام تسلیحات کشتار جمعی و برنامه‌های موشک بالستیک خود را به شکل تأییدشدنی و برگشت‌ناپذیر کنار بگذارد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده